Najnovšie recenzie zo sekcie Reproduktory do auta
- Hrajú vynikajúce
- Prijatelná cena
- Hudba ale nieje podla mojich predstáv vzhladom na uvedeny vykon .
- Horsie ako origináli namontované automobilkou,plechovi zvuk...
Horšie ako zlé...
Hertz DSK 165.3
Pridané: 20. novembra 2016
(naposledy upravené 20. novembra 2016)
Zakúpený v SPL Dynamics
- Vzhlad
- Zvuk
Priemerny reproduktor ako kazdy iny.Kupoval som ich ako nahradu za original zadne stredobasove do Ford Focus 2 a ostal som nemilo prekvapeny.Hraju horsie ako originalne papierove.Stare prehrali aj hlboke basove tony,tieto plieskaju ako nejake smejdy.Dvere vytlmene nemam,ale neboli ani predtym ako som mal originalne.Skoda ze som investoval tolko,mohol som mat nejake koaxialne za polovicu
- vyvážený zvuk
- v cenovej relácií bezkonkurenčné
- mám ich už v druhom aute
tieto repro sa predávajú v rôznych rozmeroch, mám aj 6x9 ovál vzadu a môžem len odporúčať
- Pomerne ľahká montáž, nízka zástavbová hĺbka, kompatibilita konektoru na stredobase pre Renault Megane II. Výškové repro presne pasujú do prístrojovej dosky. Čistý zvuk.
- Ak by stáli polovicu ceny, nič by som ku kvalite zvuku nenamietal. Basy by mohli byť výraznejšie. Výškové repro treba pájkovať k pôvodným káblom, alebo ťahať kábel od dverí cez prechodky až do palubky.
Magnet je väčší ako majú pôvodné repro Blaupunkt v Renault Megane II. Bolo treba odstrániť kvôli tomu kus plastu z dverí a odlomiť dva úchyty z reproduktorov. Po obvode reproduktoru bolo treba naniesť tmeliacu hmotu kvôli utesneniu a rezonáciám. Pokiaľ ide o čistotu zvuku, zdá sa mi byť o čosi lepší v porovnaní s pôvodnými repro. Kto kupuje repro kvôli lepším basom, treba sa zrejme poohliadnuť po niečom inom, pôvodné reproduktory basovali jednoznačne lepšie. Používam pôvodné rádio Renault Tuner List na CD. Od membrán z platu si sľubujem lepšiu odolnosť voči vlhkosti, pôvodné papierové membrány sa po rokoch po obvode rozpadli.
Mac Audio Edition 216
Pridané: 7. novembra 2016
(naposledy upravené 7. novembra 2016)
Zakúpený v DATART.sk
- Kvalitný zvuk čo sa dá len čakať od MAC audio.
Po kúpe iných reprákov ktoré som kupoval u rôznych predajcov a sľubovali úžasný zvuk som musel nakoniec siahnuť na recenzie na nete a tam som sa dočítal práve o tejto značke. Už som bol zúfalý a nechcel som tomu veriť ale skúsil som to. Našiel som tuto značku u tohto predajcu tak som ich kúpil. A nesklamali. Som nadmieru spokojný. PS: Neulakomte sa na tie najlacnejšie varianty iných značiek, moja rada.
- Vyrazne zlepsenie zvuku
- NIC
Perfect
- Super zvuk,hlboke basy,primerane stredy a vysky. Hraju ozaj super
Super ,odporucam
- Zvuk! čistý kvalitný...
- Nutnosť subwooferu pre dokonalý zvuk v aute
Mám cele ozvučenie Alpine vrátane rádia a aktívneho subwooferu a každý kto to počuje je prekvapený ako harmonicky to hrá.
- Super cena, kvalita
Som nadmieru spokojná! :)
Dobra cena-a naozaj pekny zvuk
- CENA POMER KVALITA
Po dlhom uvažovaní a po pozretí testu na webe som sa rozhodol kúpiť. chyba mi jedine neuvedení RMS udaj.
- nižšia cena
- jednoduchá montáž
- gumený záves membrány
- náhrada za poškodené repráčiky
- nevyrovnaná charakteristika
- vyšší rezonančný kmitočet
Kvalita a zvuk reproduktora zodpovedá jeho cene. Kmitočtové spektrum vzhľadom na konštrukciu, rozmery a tuhosť závesu neprenáša vyrovnane.Nižšia citlivosť sa prejavuje v dolnej a hornej časti frekvencií. Nečakajte hutné basy ani prekreslené výšky, zato stred okolo 2-4kHz má väčší zdvih. Preto je výhodnejší na počúvanie hovoreného slova. 30W neznamená,že tento výkon aj trvale znesie,ale iba v krátkych špičkách. Na vyrovnanie kmitočtovej charakteristiky odporúčam viacpásmový equalizér, čím väčšina zvukoviek, či prehrávačov aj disponuje.Do auta by som ho nedal, ale ako náhradný diel do lacneších PC reproduktorov vyhovuje, prípadne do low-end trojpásmových sústav na mieste strednotónových reprákov.Ja osobne som ho vmontoval do malých drevených bedienok k PC ako náhradu za vypálené.Išlo mi o cenu a rozmery a tie mi vyhovovali.
- cena , výkon , zvuk
krásny zvuk za danú cenu
- 25mm Výškový Reproduktor s hodvábnom membránou - Pre mna postacujuce, cisto, pekne znejuce vysky.
- Kable 2x4m, aj mriezka su v baleni.
- Za tu cenu nemam nic proti...
Pocuval som v obchode tejto cenovej kategorii /do 50 EUR/ JBL, Hertz, a Pioneer, Kenwood, Magnat.. Zo vsetkych repro do 50 Eur, Alpine sa mi pacil zvukovo najviac. Vo vyssej triede uz sa nasli aj lepsie repra: Infinity, Hertz, Audison, JL Audio
Komponentny system som nepotreboval lebo su vo furgone, repra su dost vysoko, aj vysky pekne pocut. Netreba ich montovat vyssie.
Po instalacii do prednych dveri maximalna spokojnost. Aj bez zosilnovaca hraju pekne, ale teraz hraju na Macaudio Z4200 + mostikovo sub Hertz DS 300. Nemam vyhrady.
Kupovane na audioshop-e. Vsetko prebehlo v poriadku.
- hrajú super
ok
Sirsi frekvencny rozsah, ako konkurencia v tejto cen. kateg., bezproblemovy motaz, dobra cena.
- Hrajú výborne
Vynikajúci pomer cena/výkon
- Všetko na 100%
Super som maximálne spokojná s kúpou
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »