Najnovšie recenzie zo sekcie Reproduktory do auta
- výborný zvuk
- pekný dizajn
- kvalita materiálov
Odporúčam. Za nízku cenu veľa muziky
staci mu 15 litrova bedna.
Výborný pomer cena / výkon , hrajú výborne aj na samotnom rádiu !
Za tú cenu dobrý zvuk
- Pasuje do predných dverí (Frontera B - treba ale pripevniť šróbmi z balenia)
Za tú cenu veľmi slušné repro :)
Za tú cenu veľmi slušné repro :)
Hertz DSK165.1
Pridané: 21. mája 2017
(naposledy upravené 29. mája 2017)
Zakúpený v Extreme Digital zRt
- V tejto cene ako nahrada za vadne seriove repro vw g4 dobra volba...zvuk dobry....som spokojny
- Tenke kable vyhybky
Odporucam
- Reproduktory znacky hertz som uz mal a bol som nad mieru spokojny.Jednoznačne by som zainvestoval znova.
- Žiadne proti
Jednoducho skvel a značka.už som ju odporucil aj znamim
- Výborný zvuk aj pri vyššej hlasitosti. Žiadne chrčanie a kvalitné výšky. Odporúčam
- Kompaktne rozmery, vhodne na instalaciu aj do mensieho otvoru
- Slabsie basy, ked to vypeciete tak uz rezonuju
Za danu cenu ok, netreba ale cakat zazraky
- Cakal som trosku plnsie basy
fajn pomer cena/kvalita
- cisty zvuk
- mala instalacna hlbka
- kvalitne spracovanie
- slabucke basy
za tu cenu ok, pokial to skombinujete so subwooferom alebo potiahnete basy z ineho zdroja
- cisty zvuk
- mala instalacna hlbka
- kvalitne spracovanie
- slabucke basy
- Veľmi dobrý,
- Ale vždy záleží a kvalita každého repro závisí od vytlmenia ozvučnice, či sú to dvere auta, alebo jeho ozvučnicová bedna
- Vyborne repraky. Na zaciatku som nevedel o tejto znacke nic a myslel som si, ze za tu cenu nemozu byt lepsie ako Harman Kardon alebo JBL ci HERTZ. No na pohlad su pekne ale po montazi do auta su konkurencne schopne ako Harman K. Naozaj co bolo o nich pisane je pravda. Uzasny zvuk, skvele bassy a v aute robia zazraky.
- nic
kvalita za vybornu cenu ktora sa vyrovna drahsej konkurencii
- V mojom pripade som objednaval autoreproduktory, zo zaciatku som bol skepticky pretoze bolo o nich pisame skoro ako o najlepsich reprakoroch a aj som si vravel ze za tu cenu nemozu byt lepsie ako Harman Kardon alebo JBL ci HERTZ a ako prisli uz na pohlad su pekne ale po montazi do auta su konkurencne schopne ako Harman K. Naozaj co bolo o nich pisane je pravda uzasny zvuk skveli bass a v aute robia zazraky.
- Ziadne.
Vyborny obchod ktory vie ake kvalitne veci predava.
- priemerny zvuk
- nepribalene ziadne papiere ako popis parametre navod na montaz
- pribalene kable su strasne tenke
- skvelý zvuk
- super cena
Výborné a kvalitné repráky za super cenu. Odporúčam
- Dobrá cena
- Čakal som aspoň trochu viac od JBL ale hraju horšie než Repro ktoré boli pôvodne v aute.
Priemerné repro
- Za tú cenu super výškače
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »