Najnovšie recenzie zo sekcie Reproduktory do auta
- pekný design dobry zvuk pri nižsom zatazeni ... ked vynechate basy hraju nadherne aj pri vysom volume ..
- chyba mi k nim subwoofer :) inač sa nemam načo stazovat ..
ak mate cas sa zabavat z montazov atd .. alebo si to date niekomu urobit berte jednoznacne komponentne ..
- basy, vyšky super normalne ihli do ucha manual v sk jazyku
produkt odporučam z dovodu že komponentne repro su iny level ako axialne a cena aj zodpoveda kvalite spokojnost s jbl kvalitný produkt
- Dobrý zvuk , dobrá cena.
- asi nič.....
Zatiaľ iba odskúšane , ešte nenapojené ,ale zvuk na dobrej úrovni.
- Vyborny zvuk, lahka instalacia
Spokojnosť
- Pomer cena / výkon
- Velmi dobre podanie vyšok
- Prijemné basy
- Ak nemate už pripravený otvor pre reproduktor, balenie neobsahuje šablonu tak je potrebne improvizovat, kedže reproduktory sú oválne.
Vyhodna kupa, v menšom aute narobia poriadny rámus. Na bežné počuvanie úplne postačuju. Pre mna dobre investované peniaze.
- Nie je o čom,výborné
JBL - Hovorí samé o sebe
- Vyskoka citlivosť
- Vhodne pre pouzitie bez zosilovaca
- Kvalitna značka
- Trocha vyššia cena
Odporúčam
- super zvuk , fakt dobrá cena - kupil som ich v planeo elektro v ZV ... a hlavne pekne hrajú aj tichšie aj silnejšie
- zatial nič ... všetko všetko hrá v ich prospech , výborné sú - nič proti nic nemám :)
repráky v super cene a kvalite , vrelo odporúčam hlavne tým , ktorí chcú kvalitne a lacne reproduktory , ja som ich namontoval do fabči combi a ešte vzadu mám 3 pásm. a subáč a zosik a kapacitor , hrá to vpredu super a vzadu ani nehovorím .
- Cisty a kavalitny zvuk
Hra to skvelo
Spokojnosť.Plnohodnotne nahradili originálne reproduktory v aute.
- Perfektný zvuk za málo peňazí
- Plastový kôš, plocha okolo montážneho otvoru musí byť perfektne rovná
Odporúčam!
- Perfektný zvuk za málo peňazí
- Plastový kôš - montážny otvor musí byť perfektne rovný inak reprák nesedí a okružie ohýna a láme
Odporúčam!
- Za tu cenu dobra az vyborna kvalita.
- Na kabloch, uz nie su fastony ako tomu bolo na starej revizii. Su tam len pocinovane draty. Zase setrenie!!! :(
Celkovo sa to stale da...
- Škoda že v balení neboli napajacie káble.
Za tú cenu ok, stačia.
- Za tú cenu nič
Za tú cenu ok, zatiaľ hrajú.
- Super zvuk!
- Trožku nevyrovnaný zvuk v niektorých frekvenciách.
Super kevlár za dobrú cenu.
- výkon
- kvalita
- super zvuk
super zvuk odporúčam, som s nákupom nadmieru spokojný...
- Kvalitny produkt
vyborne repraky za dobru cenu no na ich 100% vyuzitie je treba nejaky jednoduchy zosilovac ,napajanie z radia im nestaci
- skvelý dynamický zvuk,skvelé basy aj výšky, impedancia vynikajúca
odporúčam
- Ako náhrada za továrenské repro úplne postačuje
Netreba od nich čakať zázraky, ale pri kvalitnejšom autorádiu to zahrá dostatočne
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »