Najnovšie recenzie zo sekcie Reproduktory do auta
kvalita nic moc
- Funguje
- kvalita za dobru cenu
po namontovaní a vytlmení dverí hraju velmi dobre
- Kvalita za rozumnu cenu
Hraju dobre
- Jednoduchá montáž
- cena//kvalita
ok.postacujuci.
Komponenty vybral clovek, ktory ich do auta nainstaluje. Vsetko so vsetkym suvisi. Okrem repro davame zosilnovac, silnejsie vyskove repro, dvere su vytesnene, basak nainstalovany, taktiez komplet nova kabelaz.
- Výborný zvuk.
- V tejto cenovej kategórii kvalitné reproduktory.
- cena- kvalita
- Výborný zvuk
- Výborná cena
- Výborná spolupráca
- Rýchle namontovanie bez zásahov do originál
- Kvalitné prevedenie, pekný zvuk, veľmi pekné výšky.
- Dizajn a výkon
- Gumový záves
- Gumový vrchlík
- Relatívne plytká montáž
- V tej cene aj mriežky aj výhybka
Zatiaľ som neskúšal ako hrajú ale podľa ich výzoru a popisu to vyzerá sľubne.
- Spokojnosť. Reproduktory hrajú dobre
- super
- Výborny zvuk
- Kvalitné basy
- Dobrá Cena
- Lepšie nenájdete
- Níč
Reproduktory majú dobrý zvuk, pri kombinacii so subwoferoom je to ešte lepšie. V cene sú zahrnuté aj vyškove reproduktory. Dlho som hladal a vyberal, ale tieto sú najlepšie. Nič proti ma nenapadá. Mam ich rok a zatial nebol žiadný problém..
- kvalita primeraná k cene
Vybral som si tieto reproduktory nakoľko som tieto reproduktory mal vo svojom Audi od roku 1992. Bol som s nimi veľmi spokojný. Po dvadsiatich piatych rokoch reproduktory boli stále funkčné ale rozpadlo sa mi uloženie membrán. Z dôvodu predchádzajúcej spokojnosti som hľadal identické reproduktory, čo sa mi podarilo cez firmu Autodetox. Reproduktory sú identického typu ale s mohutnejším magnetom a novej konštrukcie, čo je poznať na kvalitnejšom zvuku minimálne o jednu triedu.
Ked hudbu tak len alpine
Spokojnosť nadovšetko
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »