Najnovšie recenzie zo sekcie Reproduktory do auta
- Nič
Velmy dobry vyrobok
pekný dizajn, cena prijateľná, kvalita veľmi dobrá....
- kvalita zvuku
- kvalita spracovania
- Dobrý dizajn a zvuk
Super. Plnia svoj účel.
- je to Focal
- Nič
- Nepríjemne ostré výšky
- Slabé basy
Nič pre človeka, ktorý chce prejsť zo základných repro, ktoré sú už v aute. Čakal som viac, pre mňa veľké sklamanie. Po dni používanie som ich vymenil.
- vysoká citlivosť, zahrajú aj na rádiu
- nízka montážna hlbka
- zvukové podanie mi tiež vyhovuje, po drobnom doladení korekcii na radiu
- ešte ich nemám celkom rozohrané ale zvládajú aj vyššie zaťaženie a dostatočne zabasujú
- skreslenie až pri nastavení korekcii či hlasitosti na hulváta
- zatiaľ nič
Repro mám osadené v uzavretých vytlmenych dverách, čo považujem za nevyhnutnosť na využitie potenciálu každého repra. Z toho vychádza aj moje hodnotenie. Niekto by mohol vyčítať, že balenie neobsahuje krycie mriežky, ale sú určené ako náhrada za OEM repro. Mal som aj cenovo drahšie repro čo nezahrali ako tieto. Pre audiofilov asi nebudú, ale pre bežných užívateľov viac ako dostačujúce.
Potreboval som reproduktory do Fabie 1 kde je plytká montážna hĺbka. Tieto reproduktory sú do Fabie 1 ako stvorené a majú vyborný zvuk. Vrelo odporúčam.
- Repráky prišli v poriadku a hrajú skvelo
- Čistý zvuk
- Za tie peniaze naparádu :-)
- Plastové "uši" na výškových reprákoch
Pohoda
- s tými starými sa to nedá ani len porovnať žiadne papierové blany, super nový material
- Za taký výkon by som dal aj viac peňazi. Takže super cena
Fakt mizerné :-(
- rozumná cena
tovar za pár dni dodane,bez problemov,.tovar funguje super.
Vyzerá to dobre , ale zatiaľ neodskúšané., takže + a - zatiaľ ťažko hodnotiť. Vizuálny dojem = spokojnosť.
- Hraju pekne
- Dobra cena
- Vyskac ma pevnu vypuklu mriezku takze je problem ho upevnit do dveri
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »